Nulstil
Køb
Personbil
Porsche
911-Serie
Østjylland
Ukendt
Viser: 9 biler til salg
Sortér:

Porsche 911

2,7 Targa 2d

374.900 kr. (Engros/CVR)

 • 6/1975
 • 62.000 km
 • Manuelt gear
 • Benzin
6/1975
62.000 km
-
En 911 Targa er helt sin egen, den er hverken en cabriolet eller en hardtop - men stadig med mulighed for at køre åben bil - taget afmonteres / monteres let og kan håndteres af en person - og designmæssigt bibeholder man den klassiske Porsche form. Denne bil er den første årgang i G-modellen, i den flotte chrome narrow body karosse og i farven "salmon metallic" og brune læderstole - en flot og klassiske Porsche farve sammensætning, som stadig er attraktiv - og selvfølgelig de obligatoriske Fuchs fælge Det medfølger masser af dokumentation på bilen, den er leveret fra ny i Delaware Chicago for efterfølgende at komme til Californien, hvor den har kørt indtil 2017.. Herefter er bilen kommet til Sverige og videre til en privat samler i DK - den fremstår i meget flot brugsstand, og bærer præg af at den er passet og plejet igennem dens liv. Helt klart en bil der skal ses og opleves. Pris ex. afgift. Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lhcollection.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme. Forbehold for tastefejl. Afhentning. - Kun pga. alder.
Viborg, Østjylland

Porsche 911 GT3 RS

4,0 Coupé PDK 2d

1.349.000 kr. (Uden afgift)

 • 1/2016
 • 2.000 km
 • 7,9 km/l
 • Automatisk gear
 • Benzin
1/2016
2.000 km
7,9 km/l
Bemærk lav kilometertilstand. Farve: Hvid (0Q/C9A) Hestekræfter: 500 Brændstoftype: Benzin Biltype: Coupe Antal døre: 2 Cylindre: 6 Trækhjul: Baghjul 0 - 100 km/t: 3,3 sek Tophastighed: 310 km/t Vægt: 1.420 kg Gearkasse: Automatisk PDK + Paddle Shift Årgang: Modelår 2016 - Produceret 23.11.2015 Kilometer: 1.800 Bilen er udstyret med liftsystem Der er af tidligere ejer påsat folie med div. motiver Forenden af bilen er beskyttet af gennemsigtig folie for beskyttelse af lakken Af øvrigt udstyr fremhæves: LED-forlygte inklusive dynamisk kurvelys Plus (PDLS-Plus) Loftbeklædning i alcantara Sportsrat i alcantara med kl. 12 markering i gul Clubsport pakke 6 punkts sele til fører Bluetooth Sport-chrono-pakke-plus Indstigningspaneler i carbon Carbon instrumentpanel Afdækning til midterkonsol i carbon Afdækning til midterkonsol Alcantara med våbenskjold Pedaler i sportslook Gearvælger i Alcantara, sort Solskærme Alcantara Porsche har bygget 911 GT3 RS med så meget motorsports teknologi som muligt, samtidig med at bilen kan bruges til daglig kørsel samt på offentlige veje. Her er blandt andet ændret drivline, aerodynamik og design i forhold til 911 GT3. Chassiset på 911 GT3 RS er skabt til den ultimative køredynamik og højeste præcision. Aktiv bagakselstyring og Porsche Torque Vectoring Plus med fuldt variabelt differentialespær på bagakselen sørger for smidighed og dynamik. 911 GT3 RS har tag i magnesium og front- og bagklap i kulfiber. Det gør RS omkring 10 kg lettere end 911 GT3. Et andet kendetegn er de unikke "gæller" ved forhjulene, der strækker sig ind i den øverste del af skærmene, som er med til at fjerne trykket fra forhjulene og lade luften passere lettere. Givet dens lave kilometerstand er bilen et oplagt investeringsobjekt. Bilen skal opvejes, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi har også en tilsvarende Porsche GT3 RS i lanceringsfarve Lava Orange til salg både her på Bilbasen eller på Prestigecars.dk
Viborg, Østjylland

Porsche 911 T

2,0 Coupé 2d

1.295.000 kr.

 • 2/1968
 • 0 km
 • Manuelt gear
 • Benzin
2/1968
0 km
-
911 SWB (sidste årgang) og i den ikoniske Irischgrün - så bliver det ikke bedre! Bestilt 15/9-1967 på fabrikken (oprindelig Porsche Auftrag medfølger) af Mahag i Münschen, på vegne af første ejer - Hr. Hermann fra Ingolstadt. Hr. Hermann bestilte netop sin bil i Irischgrün med interiør i sort kunstlæder - fælgene er selvfølgelig fra Fuchs. 1968 var sidste årgang af den eftertragtede SWB (Short Wheel Base) model - og i dette år blev der kun produceret 928 stk af modellen. Tager man samtidig den skønne farve med i optællingen, så har vi virkelig med en sjælden bil at gøre! Efter at have været oplageret i mange år, har den nu gennemgået en meget omfattende restaurering for mere end 1 mio kr! - ALT er renoveret, så bilen i dag står fuldstændig som ny bil - og udover, at motoren efter renovering er kørt til i prøvebænk, har bilen 0 km på tælleren siden restaurering. Restaureringen er foretaget af det passionerede hold bag den danske Kalmar Porsche. Der er selvfølgelig tale om en matching numbers bil. Her er virkelig en unik mulighed for at erhverve en helt unik bil. Prisen er ex. lav veteranafgift Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.
Viborg, Østjylland

Porsche 911

2,0 Coupé 2d

1.495.000 kr.

 • 5/1967
 • 0 km
 • Manuelt gear
 • Benzin
5/1967
0 km
-
Her har vi en virkelig unik 911 SWB! Bestilt 30/9-1966 på fabrikken (oprindelig Porsche Auftrag medfølger) af Porsche forhandleren i Hamborg, Raffay. Køberen, en lokal læge Dr. Bruno, fik 17/5-67 sin drømmebil leveret i farven "Hell-Elfenbein" med et interiør i kombinationen kunstlæder/Pepita. Her er der tale om sidste årgang af den sjældne biler med 6 cifret stelnummer og det er selvfølgelig en matching numbers bil. Efter at have været oplageret i mange år, har den nu gennemgået en meget omfattende restaurering for mere end 1 mio kr! - ALT er renoveret, så bilen i dag står fuldstændig, som da den tyske læge fik den udleveret i 1967. Restaureringen er foretaget af det passionerede hold bag den danske Kalmar Porsche og bortset fra, at motor er kørt ind i prøvebænk efter restaurering, har bilen 0 km på tælleren, så det er virkelig som at få en helt ny 1967 Porsche. Her er virkelig en unik mulighed for at erhverve en helt unik bil. Prisen er ex. lav veteranafgift Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme.
Viborg, Østjylland

Porsche 911 Carrera

3,4 Coupé PDK 2d

449.900 kr.

 • 4/2014
 • 108.000 km
 • 12,2 km/l
 • Automatisk gear
 • Benzin
4/2014
108.000 km
12,2 km/l
🔶Porsche 911 Carrera Coupe PDK 2d🔶 ➜ Fantastisk smuk farvekombination! ➜ Meget velkørende bil! ➜ 991 udgave Her får man virkelig en velkørende 991 Coupe til en fornuftig penge! Sjælden og meget smuk farvekombination: Anthrazitbraunmetallic med Cocoa natur-fuldlæder (inkl, instrumentbord) læderkabine. 🔶 Fabriksmonteret Udstyr 🔶 ➜ Hastighedsreguleringsanlæg (Fartpilot) ➜ indvendigt udstyr: Naturlæder ➜ Interiørpakke: Aluminium / Alu-design Midterkonsol, Skærm forrest Aluminium ➜ Køreassistentsystem: Park-assistent forrest og bagest ➜ Logo 911 Kromfarver ➜ Metallic-lakering ➜ Midterkonsol / Opbevaringsnet ➜ Porsche Active Suspension Management (PASM) ➜ Porsche Communications Management (PCM) inkl. DVD - ➜ Navigationsmodul (udvidet) ➜ Sprogbetjening til PCM, Telefonmodul til Porsche ➜ Communications Management (PCM) ➜ Rustfrit stål - Enderør forkromet ➜ Sport Chrono-pakke ➜ Dynamisk Motorophæng (Porsche Active Drivetrain Mount, PADM) ➜ Sædevarme forrest 🔶Pris kr. 449.900, - u/afg. +moms🔶 Meget velegnet til leasing - lad os give dig et godt tilbud! Pris på fuld afg kr. 1.159.900,- Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme. Forbehold for tastefejl. Tags: aut.gear/tiptronic, 19" alufælge, 2 zone klima, fjernb. c.lås, fartpilot, bi-xenon, 6 airbags, antispin, esp, abs, læderindtræk
Viborg, Østjylland

Porsche 911 Carrera 4S

3,6 Coupé Tiptr. 2d

299.900 kr. (Engros/CVR)

 • 6/2004
 • 127.000 km
 • 8,3 km/l
 • Automatisk gear
 • Benzin
6/2004
127.000 km
8,3 km/l
Her præsenterer vi et virkelig fint eksemplar af en af de mest efterspurgte Porsche 996 modeller: Carrera 4S. Med en Carrera 4S får man i 996 det brede Turbo karosseri - Turbo bremser, undervogn og hjul - til gengæld har den ikke Turbo spoiler og netop den manglende spoiler er det der gør denne model meget efterspurgt. Bilen er oprindeligt leveret i Tyskland og fremstår i meget fin originalstand og med rigtig fin servicehistorik. Farvekombinationen er perfekt: Basaltsortmetal og sort komplet læderinteriør, altså også med læder på instrumentbord. Bilen er fra fabrikken leveret med følgende optioner: - Bakspejl/sidespejle med Nedblændingsautomatik og Regnsensor - Bi-Xenon-forlygter - Forlygterengøringsanlæg (SRA) - CD-skifter - Køreassistentsystem: Park-assistent - Lændestøtte Sæde forrest venstre - Porsche Communications Management (PCM) - Skydetag elektrisk - Sædevarme forrest højre - Sædevarme forrest venstre - Telefonmodul til Porsche Communications Management Med denne Carrera 4S får man en virkelig velkørende bil med 320HK, tilsat 5 trins tiptronic gearkasse og den fine Turbo undervogn. Prisen er inkl. moms og excl. afgift, hvilket gør den meget velegnet til flex- eller sæsonleasing, så kontakt os for en snak om det. aut.gear/tiptronic, 18" alufælge, fuldaut. klima, el-soltag, læderindtræk, xenonlys, 4 airbags, abs, antispin, service ok Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme. Forbehold for tastefejl. Afhentning. - Kun pga. alder.
Viborg, Østjylland

Porsche 911 Carrera 4

3,6 Cabriolet 2d

229.900 kr. (Engros/CVR)

 • 9/2001
 • 119.000 km
 • 8,8 km/l
 • Manuelt gear
 • Benzin
9/2001
119.000 km
8,8 km/l
🔶Porsche 911 Carrera 4 996 Cabriolet!🔶 ➔ 3,6l 320hk ➔ 2002 model I mange år har Porsche 911 i 996 generationen været lidt udskældt, da det er den eneste 911 generation der ikke har runde forlygter. Imidlertid vender interessen nu, ikke mindst grundet den markante værdistigning på de øvrige generationer, samt det faktum, at man bare får en rigtig meget 911 for pengene i en 996 og den ender med at blive præcist så legendarisk som de øvrige, det er nemlig første generation, som er vandkølet. Den udbudte bil er en mulighed for at erhverve sig et flot og meget original eksemplar. Bilen her er en Carrera 4 (4x4) - Selvfølgelig med 6 trins manuel gearkasse. Velegnet til sæsonleasing - Forhør nærmere om tilbud! Udstyrsliste: 6 gear manuel, Xenonlys, Blå El-kaleche, Blå læder interiør, El.indst. forsæder, Fartpilot, Sædevarme, Læderrat, Fuldaut. klima, 18" Alufælge, Porsche CD/Radio, 4x El-ruder, El-Spejle mm. 🔶Pris kr. 229.900, - u/afg. inkl. moms🔶 Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme. Forbehold for tastefejl. Afhentning. - Kun pga. alder.
Viborg, Østjylland

Porsche 911 Carrera S

3,8 Coupé 2d

499.900 kr. (Engros/CVR)

 • 9/2004
 • 23.000 km
 • 8,7 km/l
 • Manuelt gear
 • Benzin
9/2004
23.000 km
8,7 km/l
Åbningssalg i Lindholm Collection! Nedsat 50.000! Før 549.900, Nu Kun 499.900! 🔶Porsche 911 Carrera S 3, 8 Coupé 2d🔶 ➔ Helt igennem unik Porsche 911 udbydes nu til salg. Bilen er født i USA, hvor nuværende ejer selv har købt og kørt i den. Efterfølgende har han selv importeret den til Danmark og kørt i den om sommeren på en sæsonleasingaftale. Bilen er alle steder i TOP stand og har kun kørt 23.000km! ➔ Velegnet til Leasing! Men også oplagt til en samling som investering. ➔ Den har netop fået lavet service og står leveringsklar. Udstyrsliste: Sort fuldlæder kabine (inkl. læder på instrumentbord), orig. el-Soltag, Original Navigation, Xenonlys, Lyssensor, El.indst. forsæder m/memory i førersædet, Fartpilot, Sædevarme, Køl i sæder, Alcantara Sportslæderrat, Multifunktionsrat, varme i rattet, Fuldaut. klima, 19"/20" Alufælge, Porsche CD/Radio, Original Bluetooth telefon, Original Bose Sound System, Infocenter, El-ruder, El-Spejle, Sort Alcantara himmel, aut. nedblændelige spejle, regnsensor mm. 🔶Pris kr. 499.900, - u/afg. inkl. moms🔶 Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme. Forbehold for tastefejl. Afhentning. - Kun pga. alder.
Viborg, Østjylland

Porsche 911 GT3

4,0 Coupé PDK 2d

1.295.000 kr.

 • 1/2018
 • 26.000 km
 • 7,9 km/l
 • Automatisk gear
 • Benzin
1/2018
26.000 km
7,9 km/l
🔶Porsche 911 GT3 4, 0 Coupé PDK 2d🔶 ➜ inkl. moms! ➜ Helt Rigtig Porsche 911 GT3! ➜ Miami blå - specialfarve! ➜ 991.2 - faceliftet version! ➜ Porsche Approved til aug. 2024! ➜ 500 HK! 🔶 Bemærkelsesværdig Udstyr 🔶 ➔ Sport Chrono Pakke! ➔ PASM - Porsche Active Suspention Management! ➜ PSM - Porsche Stability Management! ➜ PADM - Porsche Active Drivetrain Mount! ➜ PCM - Porsche Communications management! ➜ PDLS+ - Porsche Dynamic Light System +! ➜ PTV+ - Porsche Differentialespærre +! ➜ ABD - Automatisk Bremse Differential! ➜ POSIP - Porsche side impacht protection system! ➜ PVTS - Porsche vehicle tracking system! ➜ PCCB - Porsche ceramie composite Brake! ➜ MSR - motor schleppmoment regulator! ➜ Clubsport pakke! ➔ Carbon skål sæder! ➜ 90 L tank! ➜ 20" Letvægtsfælge m. centerlocks! ➜ Dellæder/Alcantara Race - tex Sportssæder! ➜ 6 Punkts seler! ➜ Carbon interiør pakke! ➜ Ryger pakke! ➜ Connect + - Apple carplay! ➜ Gul lakeret bremsekalibre! ➜ Bose sound system! ➜ fartpilot! 📞 86 61 02 44 📞 ➔ Fang Os På Telefonen Mandag - Fredag mellem 9.00-18.00!🤝 Mere end 45 års kærlighed til brugte biler og glade kunder. Tjek vores Trustpilot 🔶Pris kr. 1.295.000,- u/afg. inkl. moms🔶 Udstyrsliste: Sport Chrono Pakke, PASM - Porsche Active Suspention Management, PSM - Porsche Stability Management, PADM - Porsche Active Drivetrain Mount, PCM - Porsche Communications management, PDLS+ - Porsche Dynamic Light System +, PTV+ - Porsche Differentialespærre +, ABD - Automatisk Bremse Differential, POSIP - Porsche side impacht protection system, PVTS - Porsche vehicle tracking system, PCCB - Porsche ceramie composite Brake, MSR - motor schleppmoment regulator, 6 punkts seler, 20" Letvægtsfælge m. centerlocks, Dellæder/Alcantara carbon Race - tex Sportssæder, Carbon interiør pakke, Ryger pakke, Connect + - Apple carplay, Gul lakeret bremsekalibre, Bose sound system, PDK Aut.gear, Alu Paddel-shift, Original Integreret Navigation med Farveskærm og Kortvisning, Connect plus (Apple CarPlay/Android Auto), Rød instrumentering, LED Forlygter, Lyssensor, Fjernlysassistent, Dynamisk Kurvelys, LED Kørelys, 20" Letvægtsalufælge m. centerlocks, Fartpilot, 2 zone klima, Auto. Nedbl. Bakspejl & Sidespejle, Regnsensor, Bakkamera, Original Ratbejtent Radio m/USB/Bluetooth Streamning, BOSE Sound System, Original Bluetooth Telefon, Infocenter, El-ruder, El- spejle, Porsche Sportsrat i Alcantara, Multifunktionsrat, Armlæn, Kopholder, Airbags, ABS, ESP, Antispin, Servo Komfortblink, Sort Himmel i Alcantara, Læderbetrukket Instrumentbord med røde sygninger, Interiør lister i Carbon, Dørbeklædning i Alcantara/Læder, Elektronisk p-bremse, Fjernb. C-lås, Startspærre, Udv. Temp. Måler, Tågelygter, Indfarvede kofangere, lys ved make-up spejle, Service ok, Lindholm Collection er det nye klassikercenter under Lindholm Biler, en af landets største brugtvognsforhandler og hele 4 gange kåret som Årets Brugtvognsforhandler i Danmark. Hos Lindholm Collection er vi bilnørder og vi elsker klassiske og ikoniske biler! At købe en klassisk bil er ofte levendegørelsen af en drøm og sådan noget kræver tid, derfor er vi fleksible med vores åbningstider: Vi holder åbent på alle hverdage kl. 10-17 og så holder vi åbent den første søndag i måneden kl. 11-16. Derudover er vi meget fleksible og har grundlæggende tid, når I har tid – så kontakt os på info@lindholmbiler.dk eller 86610244 og aftal tid til din klassikersnak. Vi er specialister i både finansiering og leasing – så uanset om du vil have din nye klassiker finansieret eller du vil sæsonlease, så får du markedets bedste tilbud hos os! Hos Lindholm Collection tilbyder vi også bilhotel, hvor du i sikre og opvarmede lokaler kan få din øjesten opbevaret, hvis det kniber med pladsen hjemme. Forbehold for tastefejl.
Viborg, Østjylland
Side 1 af 1