Nummerpladetjek

Tjek bilen for restgæld, syn og kilometertal

 

Bilbasen har tjekket denne med stelnummer for restgæld, syn og kilometertal med følgende resultat:

Restgæld

Bilen har ikke restgæld registreret i BilBogen.
Bilen har restgæld registreret i BilBogen. Vær opmærksom på at sælger får slettet hæftelser inden en handel.
Kopier stelnummer og se hele udskriften på Tinglysning.dk

Syn og kilometertal

Se syn og kilometertal på Trafikstyrelsen.dk

Om nummerpladetjek

Er der restgæld/pant i bilen?

Når du er ude og købe bil, er det altid en god idé at undersøge, om der er restgæld i bilen inden man foretager et ejerskifte. Ved et bilkøb bør du altid betinge dig at restgæld indfries og pant bliver slettet.

Med Bilbasens gratis nummerpladetjek kan du let og enkelt søge på nummerpladen og se, om der er optaget billån i bilen eller der er anden tinglyst gæld/pant i bilen. Hvis ikke registreringsnummeret på bilen er synligt på annoncens billeder, bør du kontakte sælgeren og spørge efter det. Det kan være en god idé at tjekke både ved privat salg og bilkøb gennem en bilforhandler.

Bilbasens tjek af nummerplade bygger på data fra bilbogen, som er tinglysning for køretøjer og giver dig mulighed for at tjekke pant i bilen. Bilbogen er et landsdækkende centralt register, hvor kreditorer kan registrere deres rettigheder (ejendomsforbehold, pant, hæftelser, udlæg og ejers død eller konkurs) over motorkøretøjer.

Tjek kilometerstand, synsrapporter

Med Bilbasens gratis nummerpladetjek kan du også tjekke dato for bilens seneste syn, samt om den blev godkendt. Klik videre på linket til Færdselsstyrelsen.dk for at se den fulde synshistorik.

Ved hvert bilsyn registreres bilens kilometertal, og da man desværre ikke altid kan stole på, at der ikke er lavet kilometerfusk, så er det en god idé at tjekke om bilens kilometerstand virker troværdig.

Afgifter som for eksempel grøn ejerafgift, vægtafgift, partikeludligningstillæg og grøn udligningsafgift kan udgøre en stor andel i bilen årlige omkostninger. Nummerpladetjekket bygger på data fra DMR (Digitalt Motor Register), og med det i baghånden får du overblikket over alle afgifter.

Det med småt

Oplysningerne ovenfor stammer fra SKAT, Tinglysning.dk og Færdselsstyrelsen.dk. Bilbasen indestår derfor ikke for rigtigheden heraf.

Der findes ikke synsdata og kilometertal fra før 20. juni 2005 fra Trafikstyrelsen.