Nulstil
Køb
Personbil
Citroën
Viser: 1 biler til salg
Sortér:

Citroën DS3

1,6 BlueHDi 120 Sport 3d

74.999 kr.

  • 8/2014
  • 155.000 km
  • 27,8 km/l
  • Manuelt gear
  • Diesel
8/2014
155.000 km
27,8 km/l
Sælger den fin øko racer 120 Hk. ( 4-Cyl ) Dertil er den udstyret med en 6-trins gearkasse ( Diesel ) Bekendt med den fornuftige lave vægtafgift. DS3’eren, blev registeret d. 28/8-2014. Oplyst til at gå de 27.8 km/L ( går ca de 21 - 22.5, ved pæn kørsel via motorvej) Ejer: 2 ? Servicebog: Alt er udfyldt til punkt og prikke ( stempel ) ? Tandrem skiftet ved 137.500 km ( org. Fra modellen + dokumentation og stempel ? Sidste syn; 29/11-2023 - Lang tid til næste syn Kørt: 152.000km ( stiger dagligt ) Kørsel: 27,8 km/l Vægtafgift: 1320 ( halvårligt) Info: ??Org. Perlemors hvid ??16” tommer alufælge - Org. sommerfælge med continental pro dæk. ?? Fuld LED forlygter + kørelys med løbende sideblink. ??LED M. 3D baglygter ??Fartpilot M. Cruise Control system. ??Sædevarme i førersiden / passagersiden til level 3 ??Eco ( Automatisk start / Stop) ??City nødbremse + breaking control system via motorvej ??Fuld automatisk kørelys ??Klapbare sidespejle m. EL justerbar spejle styring ??Automatisk regnsensor ??Fuldautomatisk AC med Auto funktion ??Fjernb. C.lås ( 1x nøgle med låse.funk. MM) 1x nøgle basis - (skal låses manuelt op) ??Infocenter med følgende funktioner: Assist Home - km/l + optankningsfølger. Bluetooth Connect til mobil. - AUX med 12v udtag + CD/Radio m. memory ?? Tågelygter - udv. Temperatur måler - 2x elruder - Læder sportsrat + Armlæn - Dæktryksmåler - isofix - Anti spin protektion - toende ruder org, fra fabrikken (bag)
Aalborg Øst, Nordjylland
Side 1 af 1

Citroën

Citroën er en fransk bilproducent med en stolt historik, der blandt andet indeholder klassikere som 2CV'eren og den futuristiske Citroën DS. I dag er Citroëns modeller dog mere afdæmpede i designudtrykket, når man ser på populære modeller som Citroën C1, Citroën C5 og Citroën Saxo, der grundlæggende er identiske med Peugeots modeller fra samme tid. De seneste år er Citroën dog begyndt at eksperimentere mere med designet, når man retter blikket mod DS-serien i form af Citroën DS3, DS4 og DS5. En af Citroëns største succeser i Danmark er Citroën C5, som i begyndelsen af 00'erne blev usædvanligt populær som leasingbil hos virksomheder, hvilket har medført, at antallet af brugte Citroën-modeller til salg bugner på de danske brugtbil-sites. Det betyder, at du kan få masser af plads, komfort og udstyr for en endog meget beskeden pris. Der er dog en del af de brugte modeller, der har problemer med det elektriske system samt slidt mekanik. Samtidig er reservedelene i den dyre ende, så sørg for at undersøge bilen grundigt, hvis du overvejer at købe en ældre C5. Til gengæld er der meget få problemer med en anden populær model, nemlig den lille Citroën C1, som er en moderne mikrobil, der er produceret i samarbejde med Peugeot og Toyota. Hvis blot bilen har fået en ekstra gang rustbeskyttelse - hvilket er et generelt problem blandt alle mikrobilerne - er der ikke meget at sætte en finger på. Groft sagt kan man sige, at den består af simpel teknik, og derfor er der kun få ting, som kan gå i stykker.

3 Facts om Citroën

I dag er en høj procentdel af komponenterne i biler fra Citroën og Peugeot identiske. I grove træk er det kun karosseridele og dele af interiøret samt Citroëns unikke affjedring, der er til forskel. Citroën har stadig ry for at være unødigt komplicerede og for at ruste. Men statistikken viser i dag, at de ikke ruster mere end gennemsnittet.

Citroëns historie

Firmaets historie har sit udspring i 1919, da André Citroën grundlagde virksomheden. Men først efter 2. Verdenskrig lykkedes det den franske producent at få styr på økonomien, da man løftede sløret for den franske version af folkevognen, 2CV. Den nu legendariske bil så dagens lys i 1948 og forblev stort set uændret i 42 år. Få år senere formåede Citroën endnu engang at imponere, da man i 1955 præsenterede modellen DS, som var den første bil i verden med det nu legendariske hydropneumatiske affjedringssystem. Det skabte grundlaget for senere modeller, herunder Xantia, C5 og C6-modellerne. Da bilsalget i 1974 faldt drastisk i forbindelse med oliekrisen gik Citroën konkurs. Den franske regering frygtede arbejdsløshed og arrangerede at fusionere firmaet med Peugeot. Resultatet blev PSA Peugeot Citroën.