Buick Skylark

Pris 49.995

Alt om biler

Km 0

Km/l benzin -

1. registrering 1/1966
Produceret -/-
Modelår 1966
  • Automatgear
Buick Skylark, Benzin, aut. 1966, sort, Buick Skylark 5.7 V8 1966 4dørs sedan

Bilen sælges som den står på billederne sammen med RIGTIG mange dele til. Samtlige dele (undtagelse af forrude) er der til bilen for at kunne samle den helt og stadig en del reservedele i overskud, samt flere af de samme dele.
Se billeder for alle delene der følger med og der er mere udover indlagt fotos.

Samtlige papirer er der til bilen. Bilen har kørt for en ambassade herhjemme i DK og mangler derfor ikke udstyr; el ruder (hele vejen rundt), el front sofa (frem/tilbage samt op/ned), justerbar ratsøjle m.m. - Bilen er oprindeligt sort.

99% rust er lavet på bilen, mangler lidt rustarbejde omkring forruden. Hele bunden på bilen er lavet inkl bundrammen m.m.
Sæderne er ombetrukket og nye og der medfølger helt nyt gulv der matcher sæderne.
Der er mange ny og nyere oprindelige dele til bilen.

Batteriet er pt dødt men bilen har været startet og kørt i tomgang uden problemer - bilen blev kørt op på autotraileren ved afhentning.

Jeg selv har ikke nået og lave meget på bilen da der er fundet anden som er købt, så udført på bilen nu er udført af tidligere ejer og meget er lavet. Den ligner ikk der er lavet meget på men der er lavet en del.

Skriv så frem der er spørgsmål, men det anbefales at komme og se bilen samt dele dertil.

Er meget åben for seriøse bud og snak om prisen. Sat ned i pris 9.4.19.

  • Servicebog udfyldt: Nej
  • Farve: Sort
  • Liggetid: 141 dage

Skriv til sælger

luk
Når du trykker på “Send”, accepterer du, at vi overfører dine personoplysninger til sælger af bilen. Læs om behandlingen af dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Kenneth Broe Hansen

;