Nulstil
Køb
Autocamper
Ford
Transit
Viser: 3 biler til salg
Sortér:

Ford Transit

95.000 kr.

  • 1/1995
  • 0 km
1/1995
0 km
-
Ford Transit, 1995, km 482000, Ford Transit 100S Kombi, 2,5 TD 85, Diesel, 1995, km 482000, rød, 5-dørs Ford Transit 100S Kombi fra 1995 med 2,5 TD motor og manuelt gear. Kører rigtigt godt på trods af de mange kilometer, jeg mistænker lidt at der er skiftet motor undervejs i dens levetid. Tandrem skiftet for nyligt. Tidligere nummerplade: CS11045 Seneste syn var d. 10-08-2023, så over et år til næste syn. Fra 2025 får den veteran-status og så er der 8 år mellem hvert syn, derudover falder ejerafgiften og forsikringen markant. Den er indregistreret til beboelse så det er en 'ægte' autocamper, ikke en ombygning. Alt virkede da den blev sat til indendørs opbevaring i 2023. Bagklappen er rusten i kanten og det ene vindue har en flænge i plastikken. Bilen har kardan. Det indbyggede batteri bliver opladet under kørsel. Der er indbygget toilet i bilen. indbygget gasvarme. tagluge og ståhøjde. Af sikkerhedsseler så er der to foran og to bagved. Sofagruppen kan laves om til en seng. Der er gardiner. Der er skabe. Der er køkken med håndvask. Der er gasblus. Der er plads til en 11 liter gasflaske som medfølger. der er en inverter til 220 volt i køkkenet. der er køleskab. passagersædet kan drejes rundt så man har en ekstra plads. Skriv for mere info. Jeg er åben for en byttehandel til andet af værdi og bud er velkomne. Bemærk at den kræver knofedt og god vilje for at stå pænt igen. se flere billeder her https://photos.app.goo.gl/6rttpuEHUG2kZhgq8
Glostrup, København

Ford Transit

2,4 D 4d

165.000 kr.

  • 4/1982
  • 175.000 km
  • 9,1 km/l
  • Manuelt gear
  • Diesel
4/1982
175.000 km
9,1 km/l
Hvem skal være den heldig der skal have denne fine bil og køre sommeren i møde ,jeg har ikke mødt andre af denne originale hymer camper .Det er en bil man får kontakt med andre mennesker når man kommer ind på campingpladser rundt omkring, da mange kommer og gerne vil se den. Ford Transit kører pt med 2,5 td motor Hymer Car. den er sidst synet i 22 den er mont med spær og et træk godkendt til 2 t. så man kan sætte en ekstra veteraner med til træf rundt omkring. klassisk Auto bild har lavet et opslag om denne bil. der er ny markise og fortelt som man kan køre fra og til. Den har stadig de originale skærme paneler døre .vægtafgiften på den er 4300kr årlig afgift forsikring 1700kr
Dronninglund, Nordjylland

Ford Transit

200.000 kr.

  • 1/1997
  • 0 km
1/1997
0 km
-
Ford Transit, 1997, km 283000, 3500 kg totalvægt, 4 sengepladser, Skal du opleve Europa til sommer? Eller overvejer du at flytte ud på landevejen, og se hvor livet bringer dig? Så har jeg den perfekte rejsemakker til dig! Hun har allerede oplevet 280.000 km fyldt med oplevelser men holder sig stadig rynkefri selvom hun er fra 1997. Hvabehar?! Mellem en masse highlights kan nævnes: Stort Strømsystem Solpaneler Stort Fyr Mobilt Internet Fuldt udstyret køkken Vognen er bygget solidt på en Ford Transit og indvendig er der brugt mange timer på at renovere den. Den kommer med solceller, der gør at du på mange dage kan være 100% selvforsynende. Strækker solen ikke er der også mulighed for at lade på diverse elbilsladere. Bilen kommer nemlig med et type 2 stik, så du kan plugge i både OK, Clever og e.ON. Der er et stort batteri på 7200 Wh, stikkontakter fordelt i hele vognen, der er også installeret stor 5g antenne så man har godt mobilt net næsten over alt man skal bare sætte simkort i og et fuldt indrettet køkken Blandt andet med opvaskemaskine og mikroovn mm. Udover et helt nyrenoveret elsystem, solpaneler og køkken har vognen også et helt nyt oliefyr, samt el-varme der trækker fra batteriet. Alt i alt er vognen 100% indflytningsklar og helt forberedt på rejse – om den så går nord eller syd. Over førerkabinen er der sengeplads til to personer og spiseområdet med helt nye sofahynder, kan indrettes som seng til to personer. I vognen er også vand rensesystem, sådan at vandet altid er drikke klar I vognen er der også toilet, bad og vaskemaskine så både dig og dit tøj kan holdes rent. vognen har fået ny starter, bremser, generator, batteri og nyrenoveret turbo Autocamperen er blevet synet i foråret og er helt klar til brug når du overtager den Hvis du kunne være interesseret i en ny rejsemakker eller bare en rullende lejlighed, så sig endelig til, så vi kan få dig ud på en prøvetur i hende!
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Side 1 af 1

Ford

I løbet af de seneste 60 år har vi set ikke mindre end syv generationer og utallige variationer af den rummelige Ford Transit. Men selvom Transit'en med mere end 5 millioner solgte eksemplarer er en af de mest populære varevogne på markedet, ligger Ford ikke på den lade side. Med fokus på køreegenskaber, lastekapacitet, sikkerhed og driftsøkonomi er den seneste Ford Transit Custom blevet kåret til 'Årets Varebil i Danmark 2013'. Og det er ikke kun Danmark, der har fået øjnene op for den praktiske varevogn. Den europæiske jury har nemlig kåret Ford Transit Custom til 'International Van of the Year 2013'. Men det er ikke kun på papiret, at Fords varebiler er en succes. Ford Transit har igennem både 2011 og 2012 været Danmarks bedst sælgende varebil. Tendensen fortsætter i første kvartal af 2013, hvor Ford Transit fastholder førstepladsen med en fremgang på over 23 procent i forhold til året før - og det på trods af et generelt fald i markedet for varebiler. Ford Transit er samtidig et oplagt valg for den rigtig store familie, der ikke vil gå på kompromis med bagagepladsen, når hele familien skal på tur. I mange af de populære 7-personers biler må man ofte nøjes med meget begrænset plads til bagagen, når alle sæderne er i brug, men det er ikke et problem, man vil opleve i en bil som Ford Transit. Køreegenskaberne og driftsøkonomien gør brugte Ford Transit til en attraktiv vare på brugtvognsmarkedet, hvor der især er et stort udbud af sjette generation af Ford Transit med den populære 2,2 liters TDCi-motor til en rimelig pris.

Brugte Ford Transit - Populære varianter

Udstyr

Ford Transit fås i fire forskellige udstyrsniveauer: ECOnetic, Ambiente, Trend og Limited. Som udgangspunkt får du Radio/CD med ratbetjening, indvendig belysning, gearskifte-indikator, elbetjente sidespejle med vidvinkel, sædevarme, flaskeholder, kopholder og masser af opbevaringsrum. I de højere niveauer finder man udstyr som regnsensor, tågeforlygter, håndfrit Bluetooth-telefonsystem, fartpilot, aircondition og sidebeklædninger i varerummet.

Konkurrenter

De primære konkurrenter til Ford Transit er Citroën Jumper, Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer og VW Multivan.