BilBasen Forum

Abonner på forumtråd

Renault Kadjar - erfaringer

Lars P

Lars P
bruger siden
11-11-2011

15-06-2017 kl. 22:30

hej

jeg søger erfaringer fra ejere af en Renault Kadjar, gerne 1,5 dielsel.
kvalitet, servicepriser, brændstof forbrug og generel oplevelse af bilen.

på forhånd tsk

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg

K S

K S
bruger siden
16-01-2006

15-06-2017 kl. 22:59

Kadjar deler alt grundlæggende med Nissan Quasqai (platform, motorer etc.). 1.5DCI bruges - udover hos Nissan/Renault af Mercedes i A & B-klasserne og er kendt for at være kultiveret, økonomisk og problemfri.

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg

Niels Simonsen

Niels Simonsen
bruger siden
04-01-2017

16-06-2017 kl. 16:46

Havde en Kadjar i et års tid fra April 2016 - Maj 2017, med Zen udstyrsniveau, plus forskellige pakker og med 1,5 dieselmotor man. gearkasse.

Jeg var meget glad for den, vi havde ingen bøvl med den i det år.
Servicepriser ved jeg ingenting om, da jeg ikke så regningen.
Brændstofsforbruget lå omkring 17-20km/l, man kunne sikkert nemt opnå noget mere, men jeg kører ikke økonomisk, det var min første diesel bil, den klarede det noget bedre end den 100hk diesel der sidder i matriklens nuværende 208.

Kopholderne er dog noget af det mest latterlige jeg længe har set, for det første er de ikke dybe nok, for det andet er de placeret lige bagved gearstangen, og når man så også har armlæn mellem forsæderne, så kan man ikke have armen på armlænet og skifte gear på en afslappet måde, uden at være ved at vælte hvad der nu måtte være i kopholderen.

Udover det, så er der ingen negativ kritik fra mig.

Dette er nok ikke kun forbeholdt Kadjaren, men det var virkelig dejligt man kunne sidde under bagklappen, fordi der ikke er en høj kant indtil bagagerummet, det gør det også nemmere og mere behageligt at læsse bilen.

Det er også skønt med en forholdsvis høj bil, det er dejligt at stige ind i bilen og ikke ned i den, døråbningen er også tilpas, forsæderne er komfortable, I det hele taget var vi godt tilfreds. Desværre var diktatoren herhjemme ikke lige så tilfreds med udtrækket på budgetkontoen hver måned fra Jyske Finans's leasingafdeling, og da jeg er underlagt reglerne i førerbunkeren, så måtte jeg opsige aftalen og se mig til rette i en mindre og billigere bil.

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg