Bilbasen Forum

Abonner på forumtråd

Skoda Octavia II - køreegenskaber (DÅRLIGE)

Bent Madsen

Bent Madsen
bruger siden
04-12-2008

08-03-2018 kl. 22:29

Jesper Schweigler

bruger siden
24-03-2007

skrev:
Til alle der måtte eje en Octavia II model, hvor køreegenskaberne ikke lever op til forventningerne (slingrende kørsel - korregtion) kan jeg efter nu 1 års forsøg på at få rettet fejlen oplyse, at det ikke har båret frugt. Min mekanikker oplyser, at det kun kan lade sig gøre ved at ændre belastningen på forakslerne.
Desværre vil SKODA ikke frigive disse koder, da de ikke tager problemet alvorligt.
Der er ikke noget i vejen med sporingen, men ene og alene opsætningen.
Alle med problemer med køregenskaberne opfordres til, at skrive en mail til Verner Bjarning Skoda Dk på mail: vb@skoda.dk samt som FDM medlem at tilskrive FDM Teknisk afdeling att.: Allan.
Det virker som om, at vi kun med fælles front mod Skoda/SMC biler kan få ændret vore biler så de lever op til det alle taler om, nemlig framragende køreegenskaber.
Med håbet om mange tilkendegivelser og snarlig løsning på problemerne med dårlige køreegenskaber.
Venlig hilsen
Jesper Schweigler

Hej Jesper Schweigler
Du har fuldstændig ret i din beskrivelse. Mange er ufølsomme bilister, der aldrig vil opdage, at noget er galt. MEN - der er noget galt med Skoda Octavia. Vi har en model 2016, og dens styretøj funger elendigt. Der skal konstant korrigeres, og kører man lige ud med f.eks. 80 - 110 km/t. på landevej eller motorvej er det som om styretøjet falder i hak og nærmest skal rykkes ud af neutral. Det er min 6. Skoda, og bortset fra min Skoda Favorit årgang 1996 har jeg været meget tilfreds med dem alle. Jeg har påtalt det flere gange. Tandstang er skiftet og indstillinger er korrigeret, men intet har hjulpet. Ingen køreglæde - absolut ingen. ALT ANDET FUNGERER PERFEKT VED DENNE BIL. Det er til at blive desperat over.
Venlig hilsen
Bent Madsen

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg