Bilbasen Forum

Abonner på forumtråd

Køb af brugt motor eller ny bil?

Søren Petersen

Søren Petersen
bruger siden
22-03-2019

26-03-2019 kl. 12:42

Hej bilentuasiter. Mangler råd til "måske" køb af brugt motor. Jeg står og skal have ny motor/ eller ny bil. Har fundet et sted jeg kan købe en brugt https://www.oestjysk-motor.dk/ Men der står jeg kun har garenti i op til et år. Det synes jeg ikke lyder af meget? Så lad os sige motoren kører fint det første år, men står af. Er jeg så bare "fucked"? Og når man køber igennem sådan et sted hvordan kan man så forvente standen på motoren er. Hvis i selv har prøvet at købe brugt må i meget gerne dele jeres erfaring af det. Og jeres mening om det overhovedet kan betale sig, i stedet for bare at investere i ny bil? (Kun motoren der fejler noget lige pt)

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg

Lars Olsen

Lars Olsen
bruger siden
09-01-2006

26-03-2019 kl. 12:50

Om det kan betale sig afhænger 100% af hvilken bil det derjer sig om. Er det en Porsche 911 bliver det dyrt men kan godt betale sig, er det derimod en Fiat Punto fra 98 er det noget billigere men kan ikke betale sig.

En ombytnings motor kan fåes både som fabriksny, renoveret eller som her direkte fra en anden gl. bil. Den sidste løsning er den billigste, men her kan motoren fejle nøjagtig det samme som den du tager ud. Garantien dækker normalt kun motoren og ikke arbejdsløn for udskiftning hvilket er den største post.

Anmeld Hvad betyder det? Besvar indlæg