Nulstil
Køb
Varebil ekskl. moms
Fiat
Punto
Viser: 1 biler til salg
Sortér:

Fiat Punto

1,3 MJT 85 Van 3d

54.580 kr. (ex. moms)

  • 2/2014
  • 145.000 km
  • 28,6 km/l
  • Manuelt gear
  • Diesel
2/2014
145.000 km
28,6 km/l
Lille økonomisk diesel varebil Fiat Punto Start&Stop – Ring gerne inden ankomst så vi er sikre på at bilen er hjemme 1,3 MJT 84HK 3d – Diesel 28,6 km/l Skal ses og prøves hos CB Auto Ribe Udstyr: - Michelin Cross Climate helårsdæk - VCD (køretøj dynamisk styring) - Stop&Start funktion - Aircondition - Tonede ruder bag - CD / radio - Meget mere… Se vores store udvalg af nye og brugte biler på www.cbauto.dk Vi tilbyder ALTID: Skræddersyede tilbud tilpasset dit kørselsbehov og dine ønsker Attraktiv finansiering og leasing med og uden udbetaling Fordelagtig og skarp forsikring Mulighed for landsdækkende levering Serviceaftale Vores åbningstider er alle hverdage fra 9.00-17.00 samt søndag fra 11.00-16.00 Ring gerne i forvejen, så har vi bilen klar til dig - og selvfølgelig tager vi din bil i bytte! Kontakt CB AUTO RIBE for yderligere info på tlf. +45 7542 3611
Ribe, Syd- og Sønderjylland
Side 1 af 1

Fiat

Fiat Punto er større end Fiat 500, men med samme motor er prisen faktisk lavere både som ny og brugt. De brugte Fiat Punto giver dermed virkelig meget værdi for pengene. Den tredje generation af Punto fra 2005 blev kaldt Grande Punto, men det fornavn mistede den ved et facelift i 2009, hvor fornavnet blev afløst af efternavnet Evo. Fiat Punto er en veldesignet lille bil med et overraskende lækkert interiør. Det ydre er også tiltalende, og man ser tydeligt at designeren også slår streger hos Maserati. Prisen på en brugt Fiat Punto er meget fornuftig, og bilen er da også en af de allermest populære modeller på brugtmarkedet. Motorerne i Fiat Punto er økonomiske. 1,3 diesel fås med flere forskellige ydelser fra 85 hk til 130 hk. Der findes også en 1,4 Turbo Multiair, som har masser af pondus – den er nærmest en lille GT. For de fleste vil 1,4 benzin uden turbo være et glimrende valg, mens TwinAir-motoren skal opleves. Den har en charmerende lyd og er ikke helt vibrationsfri, men trækkraften er god og brændstoføkonomien glimrende. Punto nyder som de andre i Fiat-familien godt af fornuftige servicepriser og billige reservedele. Punto er en gammel kending på brugtmarkedet, da den første Punto afløste Uno i 1993. Siden er modellen fornyet i 1999 og 2005.

Udstyr

Udstyrsniveauerne i Fiat Punto hedder Ciao, Easy og Lounge i de nyere versioner. Lounge er topmodellen. Tidligere hed udstyrsvarianterne Active og Dynamic. Udstyrsniveauet kan svinge en del på brugte biler og selv på Dynamic er du for eksempel ikke garanteret fartpilot. Bluetooth-tilkobling hedder hos Fiat Blue&Me og det kan anbefales. Selv om Punto er en lille bil, kan der sagtens fås udstyr, der er en større bil værdig. Du kan for eksempel få klimaanlæg med to zoner, men aircondition og klimaanlæg er langt fra altid standard på de små biler, så tjek det inden du sætter dit navn på slutsedlen. Interiøret fås i mange forskellige stofkombinationer, men det er næsten altid nydeligt. Læderrat løfter oplevelsen i kabinen, så det er en god ide at gå efter det.

Konkurrenter

De oplagte konkurrenter til Fiat Punto er Opel Corsa og Peugeot 206 eller 207.