Nulstil
Køb
Personbil
Skoda
Yeti
Viser: 1 biler til salg
Sortér:

Skoda Yeti

1,2 TSi 105 Active 5d

99.900 kr.

  • 7/2014
  • 162.000 km
  • 16,4 km/l
  • Manuelt gear
  • Benzin
7/2014
162.000 km
16,4 km/l
alu., airc., fjernb. c.lås, fartpilot, kørecomputer, udv. temp. måler, sædevarme, højdejust. førersæde, el-ruder, el-spejle, dæktryksmåler, cd/radio, bagagerumsdækken, splitbagsæde, airbag, abs, antispin, esp, tagræling, tonede ruder, ikke ryger, lev. nysynet, træk. VI TAGER GERNE DIN BIL I BYTTE. BILEN KAN FINANSIERES MED 0.- I UDBETALING. Få et finansieringstilbud tilpasset dit ønske og behov. Ring for nærmere info. ÅBNINGSTIDER: MAN - FRE 09:30-17:30 SØN: 11-16. TLF: 43 52 66 11 Der tages forbehold for indtastnings- og beregningsfejl. www.autohusettaastrup.dk
Taastrup, København
Side 1 af 1

Skoda

Skoda Yeti er en sjælden oplevelse på de danske landeveje. Den tjekkiske SUV, der kan fås i forskellige prislejer - både med forhjuls- og firehjulstræk, skiller sig ud fra mængden med sin utraditionelle lygteformation og aerodynamiske design. Frihøjden på hele 18 centimeter sikrer samtidig, at den har pæne offroad-egenskaber, mens det stilrene interiør fra Volkswagen-koncernen får dig til at føle dig hjemme i bilen, selvom du er til skjorte og slips. De komfortable køreegenskaber gør Skoda Yeti perfekt til både pendlere og børnefamilier, og med den kraftige 2,0 liters turbo-dieselmotor med op til 170 hk kommer du ikke til at mangle kræfter. Alligevel imponerer den kraftige motor også, når det kommer til brændstofforbruget. Hele 16,9 km pr. liter kan den præstere. Hvis forbruget er altafgørende bør du overveje den mindre dieselmotor på 110 hk, som øger rækkevidden pr. liter med to kilometer. En spareversion med 1,6-liters dieselmotor og start/stop-system samt bremseenergigenvinding sælges under betegnelsen GreenLine. Til denne version benyttes rullemodstandsoptimerede hjul med mindre dækdimensioner for at reducere frihøjden og dermed også forbedre luftmodstanden. Det meget lave forbrug - set i forhold til bilens størrelse - har været med til at sikre Skoda Yeti titlen som den mest økonomiske SUV, hvilket gør brugte Yeti'er eftertragtede. Passer dit kørselsbehov bedre til en benzinbil, kan Yeti fås med både 1,2 TSI, 1,4 TSI og 1,8 TSI. Bilens praktiske indretning med sit fleksible VarioFlex-bagsædesystem gør den ideel til børnefamilien. Bagsædernes kan indstilles på mange forskellige måder, bl.a. kan de forskydes individuelt og tages let helt ud, hvis du vil have et bagagerum på 1.760 liter.

Udstyr

I Euro NCAPs kollisionstest blev Yeti belønnet med 5 ud af 5 stjerner i 2009. Det skyldes blandt andet en lang række airbags - blandt andt gardinairbags og knæairbags, som er en del af standardudstyret. Der er samtidig aktive nakkestøtter, som modvirker piskesmæld i tilfælde af en ulykke. Generelt får man utrolig meget udstyr for pengene i en Skoda Yeti. Hos mange konkurrenter skal du betale ekstra for multijusterbart rat, midterarmlæn, kopholdere, kørecomputer, aircondition, sædevarme, tonede ruder og tagræling. Alt dette er dog standard i en Yeti. Og bevæger du dig op i højeste udstyrsniveau kan du desuden nyde fartpilot, alufælge og Hill Hold Control, der hjælper dig i gang på stejle stigninger.

Konkurrenter

De primære konkurrenter til Skoda Yeti er Audi Q3, BMW X1, Ford Kuga og VW Tiguan.