Porsche 911 2,0 T Coupé 2d

4,3 (29 brugeranmeldelser)

Pris 799.000 kr.

Km 94.000

Km/l benzin -

1. registrering 12/1969
Produceret -/-
Modelår 1969

Der er ikke angivet udstyr

Porsche 911T fra 1969 i Olive Green (414):
Bilen er amerikansk fra ny og er siden hen blevet hentet til Danmark af en velrenommeret historisk motorsportsentusiast. Bilen har en sund kørehistorik, hvor den igennem dens tid har erobret flere af Europas mest legendariske køreruter, såsom Alperne, Le Mans, Spa og Nürburgringen. I forbindelse med bilens bedrifter har den gennemgået storstilet forbedringer. I 2009 er bilen blevet opgraderet med en nyrenoveret 2.7 motor og 915 fem-trins gearkasse. I 2014 er bilen blevet opjusteret med blandt andet nyrenoverede topstykker, lejer, Mahle-stempler, og i 2017 blev bilen komplet adskilt og nut-and-bolt gennemrenoveret med mere til. I dag henstår bilen således minutiøst og gennemgribende istandsat. For mere information angående bilens specifikationer og historik bedes i kontakte os på tlf: 46 911 911
  • Farve: Grøn

Porsche 911 specifikationer

Bemærk at du kan sammenligne generelle modeloplysninger for Porsche 911 med din egen bil, hvis du opretter den på Din Brugerprofil.

Specifikationer   Viste bil * Din bil
Nypris - -
HK/Nm   - / - - / -
0 - 100 km/t   - -
Tophastighed   - -
Brændstof   Benzin -
Km/l   - -
Bredde   - -
Længde   - -
Højde   - -
Lasteevne   - -
Trækhjul   - -
Cylindre   - -
ABS-bremser   - -
Max. påhæng   - -
Airbags   - -
ESP   - -
Tank   - -
Gear   - -
Geartype   Manuel -
Vægt   - -
Døre   2 -

* Der tages forbehold for evt. fejl

Læs 29 brugeranmeldelser af Porsche 911

Din biløkonomi

Forhandlerbillede
Porsche Center København og Aarhus er de to eneste autoriserede Porsche forhandlere i Danmark. Hos os møder du engagerede og entusiastiske medarbejdere, hvis fornemmeste opgave er at sørge for at du som kunde - hvad enten det er på værkstedet eller i salgsafdelingen - får en kompetent rådgivning og sparring. Porsche Center Sjælland er ydermere eneforhandler af Lamborghini, Bentley og Lotus.
  • Autoriseret Porsche forhandler
  • Porsche Approved
  • Porsche Leasing
  • Stort udvalg af nye og pre-owned
;