Mercedes 280 SE 2,8 4d

4,1 (2 brugeranmeldelser)
  • Alufælge
  • Automatgear
  • Elruder
  • Servo
  • Soltag, elektrisk
Virkelig flot og velkørende Mercedes 280 SE med 3,5 l V8 motor og automatgear. Total, men nænsom renovering med respekt for de originale dele i 2017 hos Mercedes Oldtimer specialisten Kühnel & Janiszewski i Tyskland. Omfattende dokumentation for renoveringen (billeder og beskrivelser) medfølger. Karosseriet blev samtidig slebet helt i bund og der er opbygget ny lakering. Inden samlingen blev alle relevante dele rustbeskyttet. Regningen på 654.000 kr. foreligger. Efter renoveringen var beskeden fra Kühnel & Janiszewski at bilen igen er i en stand, som da den var ny, og den kan køres uden særlige hensyn på korte ture og lange ferie ture sydpå. Jeg er enig.
Bilen har været dansk siden 1. registrering. Her blev den i februar 1968 købt af en Mercedesforhandler i Jylland som en 250 S. I stedet for at bytte bilen besluttede han i 1979 at lade sit værksted renovere og opgradere den til 280 SE-specifikationer, hvilket bl.a. omfattede en ny 3,5 l V8 motor. Også her foreligger dokumentation. Samtidig ændrede han farven fra champagne til mørkeblå. Bilen har indtil renoveringen i 2017 haft tre ejere.
Bilen er ikke kørt i vådt vejr, ligesom den er blevet opbevaret fra okt til apr. Som veteranbil er både forsikring og den “grønne ejerafgift” til at overkomme. Ligeledes skal bilen kun synes hvet 8. år. Den er synet i 2019, men kan leveres nysynet.
Den originale, tyske værkstedhåndbog, tabelhåndbøger, en Haynes værkstedsbog samt enkelte reservedele medfølger.
Bilen er luksus og sjov at køre i, og den vækker i den grad opmærksomhed. Man kan ikke parkere nogen steder uden at der kommer folk, der lige skal høre….. Mange gange får man en tommelfinger op, når man kører forbi. Med sin bl.a. indsprøjtningsmotor, automatgear, elruder og centrallås var bilen virkelig avanceret efter datidens forhold.
Min “Maggie” sælges kun fordi jeg p.g.a. sygdom ikke længere får brugt den i den udstrækning, den fortjener.
Yderligere billeder kan sendes på forlangende.
  • 7/2019
  • Servicebog udfyldt: Nej
  • Farve: Mørkblå
  • Liggetid: 75 dage

Mercedes 280 SE specifikationer

Bemærk at du kan sammenligne generelle modeloplysninger for Mercedes 280 SE med din egen bil, hvis du opretter den på Din Brugerprofil.

Specifikationer   Viste bil * Din bil
Nypris - -
HK/Nm   - / - - / -
0 - 100 km/t   - -
Tophastighed   - -
Drivmiddel   Benzin -
Forbrug (NEDC)   - -
Forbrug (WLTP) WltpNedc info -
Euronorm   - -
CO2 udledning   -
Bredde   - -
Længde   - -
Højde   - -
Lasteevne   - -
Trækhjul   - -
Cylindre   - -
ABS-bremser   - -
Max. trækvægt m/bremse   - -
Airbags   - -
ESP   - -
Tank   - -
Gear   - -
Geartype   Manuel -
Vægt   - -
Døre   4 -

* Der tages forbehold for evt. fejl

Læs 2 brugeranmeldelser af Mercedes 280 SE

Din biløkonomi

Skriv til sælger

Steffen Wied

Brugeren er NemId valideret
;