Nulstil
Køb
Personbil
Audi
A1
Viser: 1 biler til salg
Sortér:

Audi A1

2,0 TDi 143 Ambition Sportback 5d

124.800 kr. (Engros/CVR)

  • 3/2014
  • 209.000 km
  • 24,4 km/l
  • Manuelt gear
  • Diesel
3/2014
209.000 km
24,4 km/l
Sjælden Audi A1 Ambition Sportback med 2.0 motor 143HK og masser af træk kræft Sælges Engros til CVR uden garanti og reklamationsret Servicehistorik kan ses på, https://app.digitalservicebog.dk/search?vin=WAUZZZ8X4EB088417#car_info Lige fået ny kobling og svinghjul. alu., 17" alufælge, airc., fuldaut. klima, c.lås, fjernb. c.lås, fartpilot, kørecomputer, infocenter, startspærre, udv. temp. måler, sædevarme, højdejust. forsæder, højdejust. førersæde, el-spejle, 4x el-ruder, el-ruder, el-spejle m/varme, automatisk start/stop, cd, cd/radio, navigation, multifunktionsrat, bluetooth, musikstreaming via bluetooth, armlæn, isofix, kopholder, stofindtræk, splitbagsæde, læderrat, tågelygter, automatisk lys, airbag, abs, antispin, esp, servo, afhentning, ikke ryger, træk, aftag. træk, diesel partikel filter ------ Car-center.dk Telefon: 71 99 03 33
Næstved, Syd- og Vestsjælland
Side 1 af 1

Audi

Med den stilfulde Audi A1 har den tyske bilproducent for alvor gjort sin entre i mini-klassen, siden Audi A2 udgik af produktion i 2005. Og sikke en entre. De usædvanligt skarpt skrånende C-stolper og tagbuen i kontrastfarve giver den lille A1 masser af karakter og en let genkendelig profil i bybilledet, der kan få folk til at vende sig på gaden - nøjagtig ligesom A2'eren gjorde i sin tid. Audi A1 blev oprindeligt kun lavet i en tre-dørs version, som bygger på femte generation af søsterbilen VW Polo, der også har lagt fundament til blandt andre Seat Ibiza og Skoda Fabia. Men i 2012 kom en femdørs model også på markedet. Den charmerende Audi A1 er et glimrende eksempel på Audis nye filosofi med downsizing i form af turboladning i stedet for slagvolumen. Alle fire mulige motorer har turbo - både benzinmotorerne, der fås i en 1,2 liters version med 86 hk og en 1,4 liters motor, der kan yde op til 185 hk, og dieselmotorerne, der i 1,6-versionen har 105 hk mens 2,0'eren yder 143 hk. De brændstofbesparende motorer kombineret med Start/stop-teknologien betyder, at Audi A1 kan køre op mod 26 kilometer på en enkelt liter. Selvom Audi A1 først kom på markedet 2010 er der allerede et pænt udvalg af brugte A1'ere, hvor den første store afskrivning er fjernet fra prisen.

Udstyr

Udstyrslinjen Attraction - der er standard i A1 - har en række komfortable udstyrsdetaljer såsom radio, fjernbetjent centrallås, elektrisk justerbare og opvarmelige sidespejle, elruder og højdejusterbare forsæder. Udstyrslinjen Ambition, der er topniveauet, kan identificeres med et enkelt øjekast på grund af de 16" alufælge, kromrørhalen og tågelygterne. Interiøret i A1 Ambition omfatter blandt andet sportslæderrat og førerinformationssystem. Sportssæderne er udstyret med en indstigningsfunktion og passagersædet er også højdejusterbart.

Konkurrenter

De primære konkurrenter til Audi A1 er Citroën DS3, Opel Corsa, VW Polo og Ford Fiesta.