Sælg din bil på 24 timer med Xpress Bilauktion

Solgt eller gratis, vi gør arbejdet for dig

I samarbejde med Autocom

Tryghed - Bilauktion giver tryghed i salget

Bilauktion giver tryghed i salget

Mere end 2.000 forhandlere kan byde på din bil på Xpress Bilauktion. Forhandlerne er alle registrerede og godkendte, hvilket betyder, at du kan sælge din bil trygt og sikkert.

Hurtigt - Sælg din bil hurtigt via online bilauktion

Sælg din bil hurtigt via online bilauktion

Handle direkte med professionelle bilforhandlere, og slip for at køre rundt til forhandlere i jagten på den bedste pris. Med Xpress Bilauktion kan du hurtigt og nemt klare det hele hjemmefra.

Bedste pris - Få den bedste pris med Xpress Bilauktion

Den bedste pris med Xpress Bilauktion

Det tager kun fem minutter at sætte bilen til salg på Xpress Bilauktion. Du bestemmer selv mindsteprisen, og med auktionen sikrer du dig, at du altid får den bedste pris.

Personlig rådgivning

Gratis personlig rådgivning

Er der noget, du er i tvivl om? På Xpress Bilauktion får du gratis rådgivning fra vores dygtige eksperter. De er klar til at svare på dine spørgsmål, så du kan få bilen solgt.

Sådan sælger du din bil med Xpress Bilauktion

 1. Beskriv din bil

  Lav en udførlig beskrivelse af bilen og bestem en mindstepris.

 2. Annonce godkendes

  Efter oprettelse gennemgår vores bilmæglere annoncen, så muligheden for salg er størst.

 3. Bud gives

  Bilen kommer på bilauktion. Du får besked, hver gang du får et bud. Vores auktioner slutter alle hverdage kl. 11. Er din mindstepris ikke opnået ved auktionsslut, arbejder vi i de efterfølgende timer aktivt på at sælge din bil.

 4. Solgt eller gratis

  Opnår din bil mindstepris er den solgt. Vores bilmæglere klarer dialogen. Finder vi ikke en køber, er det gratis.

 5. Bil afhentes

  Køber overtager bilen. Du bestemmer selv hvordan det nemmest skal ske.

Værd at vide...

Det er nemmest at sælge biler, der er højst 10 år gamle.

Din mindstepris er hemmelig. Det er kun dig og vores bilmæglere der kender den.

Vores dygtige bilmæglere er klar med rådgivning og svar på dine spørgsmål om online bilauktion.

Vi kan sælge alle biler - også varebiler og afgiftsfri biler.

Xpress Bilauktion er et samarbejde mellem Bilbasen og Autocom.

Hvad koster det at sælge din bil på Xpress Bilauktion

Samme service for alle, men salæret afhænger af bilens salgspris

Din mindstepris Salær*
0 - 9.500 DKK 1.660
10.000 - 49.500 DKK 2.360
50.000 - 99.500 DKK 2.710
100.000 - 149.500 DKK 2.960
150.000 - 199.500 DKK 3.560
200.000 - 299.500 DKK 3.960
300.000 - højere DKK 4.660

*Alle fakturaer tillægges et administrationsgebyr på DKK 40,00.

Spar tid - og få altid den højeste pris

Med Xpress Bilauktion har du taget de første skridt mod et hurtigt og nemt bilsalg. Der er ingen grund til at besøge en masse forhandlere for at få et tilbud på din bil. Du kan klare det hele hjemmefra, og med en bilauktion er du sikker på, at du får den bedste pris for din bil, når 2.000 danske forhandlere kan byde på én gang.

Det er meget enkelt at finde ud af hvad din bil er er værd. Brug med fordel vores prisvurderingsfunktion på Bilbasen. Du finder den her: https://www.bilbasen.dk/bilvurdering. Det er vigtigt, at du sætter en realistisk mindstepris på den bil du sætter til salg via bilauktionen. Du kan desuden søge blandt lignende brugte biler til salg på Bilbasen, hvis du gerne vil have et indtryk af prislejet for en tilsvarende bil. Priserne på Bilbasen kan du så sammenholde med den mindstepris, du sætter.

Mindsteprisen er et afgørende element i vores bilauktion. Du risikerer altså ikke, at din bil pludselig er solgt til en pris, du ikke er tilfreds med. Men et godt råd er, at du skal undgå at sætte mindsteprisen for højt. En bil sat til salg via bilaution med for høj mindstepris kan nemlig medføre, at færre forhandlere byder på bilen, hvilket i sidste ende giver en lavere slutpris – eller at bilen ikke bliver solgt. Din lavest acceptable salgspris bør at være din mindstepris på bilen og ikke, hvad du håber, der bliver det højeste bud på bilauktionen. Er du i tvivl om den rigtige pris på din bil? Hvis du har brug for rådgivning om bilsalget, hjælper vores rådgivere dig gerne – og det er det helt gratis. Kom i gang med at sælge din bil på via online bilauktion med det samme.

Intet salg – ingen omkostninger

Det koster ikke noget at tilmelde din bil en auktion. Det eneste du skal betale, er et salær, hvis din bil bliver solgt på bilauktionen. Auktionen strækker sig over 24 timer. Hvis én eller flere forhandlere overbyder bilens mindstepris, bliver bilen solgt til højstbydende.

Efter handlen modtager du en slutseddel og en guide til, hvordan du nemt og sikkert kan overlevere bilen til køberen. Nemt, ikke? Hvis du sætter din bil til salg i dag via Xpress Bilauktion, kan den allerede være solgt i morgen.

Sælg bilen på 24 timer til en af landets 4.000 bilforhandlere med Xpress Bilauktion

I samarbejde med Autocom