Ford S-MAX Priser

Gennemsnitlig Ford S-MAX Pris

Den nuværende gennemsnitspris for en Ford S-MAX til salg er 236.879 kr. Gennemsnitsprisen er {[{ change }]} med {[{ percent }]}% siden sidste måned.

Køber: Du kan bruge denne gennemsnitspris til at vurdere, hvorvidt den Ford S-MAX, du kigger på, er prissat fornuftigt.

Sælger: Du kan bruge denne gennemsnitspris til at vurdere, hvorvidt du har sat din bil til salg til en pris, der gør den let at sælge.

Brugte Ford S-MAX til Salg

Gennemsnitlig pris fordelt på årgang

Denne graf viser den gennemsnitlige pris for hver årgang for en Ford S-MAX. Du kan få en masse viden, når du kender priserne for de enkelte årgange! For eksempel:

Fra hvilken årgang er det bedst at købe en Ford S-MAX? Hvis du overvejer at købe en Ford S-MAX, kan du se hvilke årgange, der bedst holder prisen. Tjek den mørkeblå søjle for at se den anbefalede årgang at købe for en Ford S-MAX.

Hvornår bør jeg sælge min brugte Ford S-MAX? Hvis du ønsker at sælge din bil, gør denne graf det let for dig at se hvad din bil er værd lige nu sammenlignet med andre årgange.

Brugte Ford S-MAX til Salg

Gennemsnitlig pris fordelt på antal kilometer

Denne graf viser den gennemsnitlige pris fordelt på antal kørte kilometer for Ford S-MAX.

Hvor mange kilometer er for mange for en brugt Ford S-MAX? Brug denne graf til at se den gennemsntilige pris for en Ford S-MAX fordelt på antal kørte kilometer, og find den kombination af pris og kilometer, der passer dig.

Brugte Ford S-MAX til Salg

Antal annoncer fordelt på brændstoftype

Denne graf viser antallet af annoncer for en Ford S-MAX til salg på BilBasen fordelt på brændstoftype. Hvis du søger specifikt efter en Ford S-MAX der kører på benzin, diesel eller el, kan du se udvalget af hver brændstoftype og derfra træffe din beslutning.

Brugte Ford S-MAX til Salg

Antal annoncer fordelt på farve

Denne graf viser antallet af annoncer for en Ford S-MAX til salg på BilBasen fordelt på farver. Her kan du se, hvor mange Ford S-MAX der er til salg i din drømmefarve, så du kan få præcist den bil, du ønsker dig.

Brugte Ford S-MAX til Salg

Søg efter flere biler
Bemærk: BilBasens Prisguide for Ford S-MAX er baseret på 429 biler til salg over de foregående 90 dage.