Bilforsikring

    Bil -  Campingvogne -  Motorcykler
Find en attraktiv bilforsikring på forsikringsoversigten. Skal du have forsikret din bil, kan du finde gode tilbud her på siden.
 

Stærk bilforsikring fra If
BilBasen samarbejder med If, Nordens førende forsikringsselskab. Det betyder, at du får mulighed for at købe en attraktivt bilforsikring, når du køber bil på BilBasen.

 

CODAN

Med en Codan Bilforsikring får du fri lånebil, når din bil er til reparation på et af vores over 200 fordelsværksteder efter en skade. Derudover stiger din pris ikke efter en skade, hvis du er elitebilist. Du bliver elitebilist allerede efter 3 års skadefri kørsel med ansvars- og kaskoforsikring, hvis du er over 25 år. Og får du et stenslag, så reparerer vi det naturligvis hvor og hvornår det passer dig - uden det koster dig en krone 

> Beregn
 

Tryg
Beregn prisen på din bilforsikring på Trygs hjemmeside. > Beregn her
Bestil et tilbud på din bilforsikring på Trygs hjemmeside. > Bestil tilbud her
Se hvordan du kan få en gratis lånebil med Tryg Reparation, hvis din bil skal repareres.

 

Alka Forsikring

7 ud af 10 finder en billigere bilforsikring hos Alka. Tjek pris og køb online på alka.dk. Alka tilbyder månedlig betaling, så du slipper for at betale forud for et helt år af gangen. Se mere om månedlig betaling. Brug for rådgivning, så start en chat eller lad os ringe til dig. >Start chat

 

Gjensidiges fordele til din nye bil

Elitebillist på kun 3 år, gratis reparation af stenslag i forrude og fri lånebil, mens bilen er til reparation – og så kan hjemmeboende børn arve bonus. Gjensidige giver klar besked om forsikring.

Ring mig op, beregn din pris eller ring 70 10 90 09.

 

GF Forsikring
GF Forsikring belønner fornuftige og ansvarlige bilister. Når året er omme, gør GF Forsikring skaderegnskabet op – er der overskud, betaler vi pengene tilbage til vores kunder.
Find din pris her, eller ring 70138080.

 

Billigste bilforsikring?
Find den bedste og billigste bilforsikring til dit behov
Udfyld ét skema og få flere tilbud på en bilforsikring
Det er let, enkelt og helt gratis for dig

 

Indhent nemt og hurtigt 3 tilbud på bilforsikring

Hos Findforsikring.dk tager det kun to minutter at finde den bedste og billigste bilforsikring. Gå ind på www.findforsikring.dk, udfyld formularen og få tilsendt 3 forsikringstilbud, der er skræddersyet til dine behov.  Det er gratis, uforpligtende og nemt - og den sikreste vej til billig og bedre bilforsikring.
 

 

Kom længere med en Volvia Forsikring
Sætter du sikkerhed og kvalitet i højsædet, så skal du også ha´ en forsikring, der lever op til det. Med Volvia Forsikring får du en bilforsikring, der dækker det, den skal og til en fordelagtig pris.

 

Parkér din bilforsikring i ro og mag hos Renault
Den bedste forsikring er den, du aldrig behøver at tænke på. Når du kører Renault har du derfor friheden til at vælge din egen Renault Forsikring. Hvis uheldet er ude, ringer du til os, og får at vide, præcis hvor du skal henvende dig. Det er din sikkerhed for en god forsikring til dig og din bil.

 

Citroën Forsikring
Med Citroën Forsikring får du en skræddersyet bilforsikring, der dækker det, den skal og til en fordelagtig pris.

 

Fordelagtig forsikring for dig og din Ford
Når du kører Ford skal du også ha’ en Ford Forsikring. Den dækker det, den skal og er skræddersyet til dig som Ford-ejer. Ford Forsikring giver flere fordele, som du kan læse om her.

 

Klæd din bil på med en skræddersyet bilforsikring!
Det er først, når du har brug for din forsikring, du finder ud af, at vi giver dig en ordentlig skadebehandling. Forhandlerforeningens Bilforsikring er udviklet af eksperter, som har lagt vægt på tryghed, omfattende dækning og konkurrencedygtig pris. Se her hvad det koster at forsikre din Peugeot.

 

En attraktiv bil fortjener en attraktiv forsikring
Honda Forsikring giver et tryghedsniveau i topklasse. Naturligvis er der hjælp at hente, hvis du kommer ud for en skade. Det unikke forhold mellem dækning og pris gør desuden Honda Forsikring til en af markedets bedste og mest konkurrencedygtige forsikringer.

 

Få luft under vingerne med Mazda Forsikring
Vidste du, at Mazda-ejere kan få deres helt egen bilforsikring? Mazda Forsikring dækker det, den skal og det siger næsten sig selv, at når du vælger en forsikring, der passer specielt til din bil, så er prisen også rigtig!

 

Mitsubishi Forsikring
Meget mere Mitsubishi. Dette er den rigtige bilforsikring til dig, der har valgt at køre Mitsubishi. Vi har udviklet Mitsubishi Forsikring til at være en af markedets bedste og mest konkurrencedygtige forsikringer.

 

Kun én Nissan Forsikring!
Nissan Forsikring er en helt særlig forsikring til dig, der kører Nissan. Nissan Forsikring giver ekstra tryghed og hjælper dig, hvis du kommer ud for et uheld eller får problemer med bilen. Med Nissan Forsikring får du den tryghed en bilforsikring skal give dig.

 

Opel Forsikring
Den bedste bil fortjener den bedste forsikring. Selvfølgelig skal du have hjælp fra din bilforsikring, når det gælder. Og vælger du Opel Forsikring, så får du en lang række andre fordele, der gør forsikringen til en af markedets bedste.

 

Suzuki Forsikring. Meget forsikring for pengene.
Med Suzuki får du meget bil for pengene, og med Suzuki Forsikring får du meget forsikring for pengene. Den dækker det, den skal og vi giver dig en ordentlig service.

 

Saab Forsikring det bedste valg til din bil!
Der er mange valgmuligheder, når det gælder bilforsikringer. Hvorfor ikke bare vælge den forsikring, der passer lige præcis til din bil? Saab Forsikring gør det nemt at vælge. Den er udviklet specielt til Saab-ejere, og det betyder, at du er rigtigt godt forsikret og at prisen er meget fordelagtig!

12