Nulstil
Køb
Varebil inkl. moms
Porsche
Cayenne
Viser: 1 biler til salg
Sortér:

Porsche Cayenne

3,6 Tiptr. Van 5d

95.999 kr.

  • 3/2007
  • 225.000 km
  • Automatisk gear
  • Benzin
3/2007
225.000 km
-
Fin Van, kører som den skal, stå i fin stand. Servo, fjernb. c.lås, 20" alufælge, vinterhjul, 2 zone klima, fartpilot, sædevarme, el indst. forsæder, 4x el-ruder, el-spejle, læderrat, dellæder, kopholder, isofix, armlæn, aux tilslutning, usb tilslutning, bluetooth, navigation, cd/radio, parkeringssensor (for og bag), bakkamera, tågelygter, service ok, tidligere undervognsbehandlet. Ring nu og prøv bilen i dag! Undgå at køre forgæves – ring gerne i forvejen. Attraktiv finansiering med 0kr eller 20% udbetaling igennem Santander. BEMÆRK - Vi tager gerne din brugte bil i bytte! Se ALLE vores biler på www.lplbiler.dk Telefon tid: 9 - 21 Alle dage +45 81 28 17 33 Forbehold for tastefejl .
Roskilde, Syd- og Vestsjælland
Side 1 af 1

Porsche

Der gik et lyn gennem Porsche-fans verden over, da det tyske sportsvognsmærke omkring årtusindeskiftet løftede sløret for en af fremtidens store modeller. Og ordet stor er helt bogstaveligt talt, for Porsche Cayenne er den første - og hidtil eneste - SUV fra den traditionsbundne bilproducent. Men Cayenne blev hurtigt populær, fordi den rent faktisk kører som en Porsche, selvom dens fysiske fremtoning ligger meget fjernt fra tidligere tiders populære modeller. I Danmark blev den især udbredt på gule plader, og i dag findes der et bredt udvalg af brugte Porsche Cayenne-modeller på markedet. Cayenne blev oprindeligt udviklet i samarbejde med Porsches moderselskab Volkswagen, som også ønskede at udvikle en SUV-model til deres eget program. Et af resultaterne ved samarbejde var, at chassiset blev genbrugt i både Volkswagen Touareg og senere også i Audi Q7. Bortset fra chassiset er de fleste dele dog unikke for de respektive modeller. Cayenne har siden præsentationen i 2002 undergået store forandringer gennem adskillige facelift, og i løbet af 00'erne har det massive brændstofforbrug blandt andet været et af de store udviklingsområder. Det betyder, at den nyeste Porsche Cayenne med dieselmotor faktisk kan nå op mod 15 kilometer på en enkelt liter, hvilket er næsten tre gange så langt som den oprindelige Porsche Cayenne. Men uanset hvad er Cayenne en dyr bil. Og det gælder ikke kun købsprisen. Brændstof, service, forsikring, ejerafgift osv. ligger alt sammen i den meget dyre ende, for ikke at nævne det enorme værditab, der har været for de første ejere. Har du alligevel forelsket dig i en brugt Porsche Cayenne bør du blandt andet sørge for at få tjekket al elektronik, da der meldes om mange fejl, og samtidig er det altid fornuftigt at tjekke undervognen for eventuelle offroad-skader, når man overvejer at købe en SUV.

Udstyr

Køber man en ny Porsche, går man ikke ned på udstyr. Listen over standardudstyr er lang - og indeholder naturligvis fjernbetjent centrallås, fartpilot, kørecomputer, 7" touch-skærm incl. avanceret musiksystem med flere muligheder for tilkobling, automatisk klimaanlæg osv. Du kan derudover blandt andet vælge panorama-tag, der får den enormt rummelige SUV til at virke endnu større. Skulle du i stedet gå efter en brugt Porsche Cayenne vil du sandsynligvis heller ikke komme til at mangle udstyr, da Porsches modeller generelt har et meget højt udstyrsniveau.

Konkurrenter

De primære konkurrenter til Porsche Cayenne er Audi Q7, BMW X5, Range Rover og VW Touareg.