Vis også
CVR / Engros
Sælges for kunde
Uden afgift
Leasing
Se alle søgeparametre

Brugte Willys til salg

Dato
Mærke og model
Afstand (km)
Kilometer
Årgang
Pris (kr)
Willys Jeep 2,2
Anhængertræk Gedigen restaureret bil på alle måder. Har i 2014 været fuldstændig adskildt og renoveret fra bunden i enhver detalje. Rammen har været sandblæst og blev i den forbindelse galvaniseret. Ny original undervogn (fjedre, støddæmpere, bøsninger, bærearme, stræberarme - alt er desuden overfladebehandlet og korrosionsbeskyttet). Nye bremser, komplet (bremserør, hjulcylindre, justerskruer, bremseslanger). Nye originale karosseridele overalt (fraregnet front med WILLYS logo som ikke kan skaffes, men er renoveret af dygtig pladesmed) - ingen rust, ingen patina, kun perfection. Ny kaleche. Nyt interiør. Nyt ledningsnet 12V. Nye elektriske dele (viskermotor, tændingsanlæg, benzinmåler). Drivlinjen er original, og fungerer perfekt (motor, gearkasser, differentialer, aksler etc). Herlig bil hvor standen imponerer.
-
-
45.000
1956
Kr. 135.000
Østjylland
Privat
Willys Jeep 2,2 MB 4x4
Willys Jeep Model MB Var Den Første Model Der Blev Produceret Til 2. Verdenskrig. Denne Bil Er Produceret I 1943 Og Har Helt Sikkert Medvirket I Krigen , Bilen Blev Fundet I Norge For En Del År Siden, Fremtræder I Original Stand Med Mange Originale Detaljer Fra 2. Verdenskrig. Flere Af Tingene Er Dateret 1942-1943. Bilen Starter Og Kører Rigtig Godt Og Er På Danske Nr.Plader. Tilhørende Er En Meget Sjælden Original Bantam T3 Militærtrailer Reg.1.Gang 01.07.1943. Traileren Fremtræder I Original Stand Med De Originale Påskrifter Og Typeplade. Trailer Er På Tyske Papirer Og Med Cetifikat. Bil Og Trailer Kan Købes Samlet For Kr. 179.800,- Men Kan Også Købes Adskilt Bil. Kr. 149.800,- Trailer Kr. 39.800,-
-
-
0
1943
Kr. 179.800
Syd- og Sønderjylland
Forhandler
Willys Jeep 2,2 M38A1 2d
Nok Danmarks flotteste Willys M38A1 JEEP. Bortset fra sæder og lak er bilen totalrenoveret med respekt for at bevare den så original som muligt og den fremstår derfor sådan. Enkelte små skønhedspletter kan selvfølgelig ikke undgås, men jeg tør påstå at den er uden fejl og rust. Fuld Tiger Top kaleche og døre medfølger. En virkelig sjov bil at køre sommeren i møde i. OBS: Det er selvfølgelig en veteranbil med billig vægtafgift og forsikring så rubrikken med ejeromkostninger er forkert da systemet ikke kan håndtere veteranbiler.
-
-
99.000
1961
Kr. 95.000
Nordsjælland
Privat
Gem denne søgning og få besked, når der kommer nye og nedsatte biler, der matcher din søgning
Gem søgning
Annoncer fra google