Vis også
CVR / Engros
Sælges for kunde
Uden afgift
Leasing
Se alle søgeparametre

Brugte Sunbeam til salg

Dato
Mærke og model
Afstand (km)
Kilometer
Årgang
Pris (kr)
Ny annonce
Sunbeam Talbot 90 2,3 Cabriolet 2d
Sunbeam Talbot 90, 2,3 Cabriolet, 2-dørs, 1952, Benzin, Bilen kan ikke oprettes korrekt i DBA. Der er en SunbeamTalbot D90 årg. 1951. Bilen er den eneste i Danmark og der findes mindre en 10 venstrestyrede world wide. der er en del højrestyrede, så se den engelske klubs hjemmeside for yderlige information. Se også her på siden en spændende Citroen, der er til salg (sidste billede).
-
-
0
1952
150.000 kr.
Østjylland
Privat
Sunbeam Alpine 1,6 Cabriolet 2d
Sunbeam Alpine Blev Introduceret I Oktober 1959. Det Blev Den Nye Moderne Design Vision Som Rootes Lancerede Med En Række Moderne Detaljer Som Var Forud For Sin Tid I Forhold Til Konkurrenterne – Et Velfungerende Varmeapparat, En Harmonisk Hardtop, Rullevinduer, Elektrisk Overdrive Og En Kaleche Der Var Nem At Slå Op Og Som Holdt Tæt. Designet Fik Rootes Gruppen Udført Af Lowey Studios Og Derfor Kan Der Trækkes En Lige Linie I Bilens DNA Til Bl.A. Studebaker Commander. Alpinens Markante Linier Gjorde Også Sit Indtog I Filmverdenen, Og Mere Regelen End Udtagelsen, I Biroller Som Det Foretrukne Køretøj Bland Agenter (James Bond I Dr. No) Og Kvinder Med En Mere Tvivlsom Karrierevej (Elizabeth Taylor I Butterfly 8). Men Det Var Indenfor Motorsport At Sunbeam Alpine Gjorde Sit Største Indtog – Med Sin Klassesejr I Monte Carlo I 1960, Thermal Index Of Efficiency Sejr Ved Le Mans I 1961 Og En Række Løb Under Sports Car Club Of North America Op Igennem 60’Erne. Denne Alpine Er En Series 1, Er Produceret I Juni 1960 Og Har Også En Solid Motorsports Historie. Deltagelse I Det Anerkendte Tulipan Rally Fra 1997 – 2002 Med En Placering Som Nr. 2 I Sin Klasse I 1999. Dertil Deltagelse Grand Prix De Champagne I 1996, Et Rally Over 5 Dage I Bretagne Og Normandiet Hvor Den Vandt En Samlet 4. Plads. Motoren Her Er Rootes Helt Egne Design, Med En Slagvolumen På 1494Cc Med Aluminiums Topstykke, Og I Denne Udgave, Opgraderet Med En Weber 28/36 DCD. Motoren Og Drivlinen Blev Sammen Med Resten Af Bilen Restaureret I 1996 Og Bygget Til Langdistance Rally Og Pålidelighedsløb Med Tidstypiske Og Eftertragtede Halda Instrumenter Twinmaster Kalibreret Til Denne Bil Med En Nøjagtighed På Ca. 10 M På 10 Km Og Speedpilot (Og Nej, Disse Instrumenter Sælges Ikke Separat), Bur, Klassiske Racersæder Samt Seler. Den Kom Til Danmark Fra Holland I 2010 Med En Plan Om Aktiv Deltagelse I Historisk Motorsport – Det Er Dog Først Fra Sommeren I År At Bilen Er Kommet Frem Af Gemmerne Og Fået Kørt Støvet Af Sig. Bilen Har En Ældre Hollandsk Vognbog Samt Homoligeringsattest Fra FIA/DASU Og Vil Med Få Ændringer Kunne Deltage I Historisk Motorsport, Herunder Den Eftertragtede Sixtyfiversklasse Under Kategori 1. En Relativt Sjælden Og Ganske Charmerende Bil Indregistreret På Danske Plader.
-
-
0
1960
149.000 kr.
København
Forhandler
Sunbeam Alpine 1,7 Cabriolet 2d
SUPER Flot Og Velkørende Sunbeam Alpine Sportsvogn, Total Restaureret For En Del År Siden, Dansk Bil Fra Ny Original Told Og Reg.Attest Fra 12. April 1960 Medfølger. El-Overdrive, Ægte Læderindtræk, Fin Kaleche, Original Hard-Top Medfølger. Kalechen Kan Lægges Helt Ned Er Rejst Op For At Tage Træk I Nakken. I Den Første James Bond 007 Film "DR. NO" Der Blev Indspillet I 1961 Var Det Netop En Sunbeam Alpin James Bond Kørt En Hæsblæsende Biljagt I. Veteransynet I 2013 Og Holder Syn Til 2021, Er På Danske Nr.Plader.
-
-
0
1960
129.800 kr.
Syd- og Sønderjylland
Forhandler
Gem denne søgning og få besked, når der kommer nye og nedsatte biler, der matcher din søgning
Gem søgning
Annoncer fra google